14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
18 Mart 2019

14 Mart Tıp Bayramı, Başhekimimiz Uzm.Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN’nın, hastane idarecilerimizin, hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın katılımıyla hastanemizde kutlandı. Hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Başhekimimiz yaptığı açılış konuşmasında "Mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorluklara rağmen, gece gündüz demeden her türlü fedakârlığı göze alarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım." dedi. Etkinlikte Geçmişten Günümüze Soma Devlet Hastanesi'nin resimlerinden oluşan sunum ve Tıp Bayramı Tarihçesi ile alakalı video gösterimi yapıldı. Kutlama programı pasta kesimi ve hatıra resminin çekilmesiyle sona erdi.

• 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği