İnsan Sağlığında Mikrobiyotanın Önemi Konulu Panel Gerçekleştirildi
14 Mart 2019

İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile Hastanemizin ev sahipliği ve Özel Medigün Hastanesi Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa TORUN'un koordinatörlüğünde organize edilen "İnsan Sağlığında Mikrobiyotanın Önemi" konulu panel bugün gerçekleşti. Alanında ülkemizin en önemli bilim insanlarından olan Adnan Menderes Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Serhan SAKARYA panele konuşmacı olarak katılım sağladı. Büyük ilgi gören panele hastanemiz doktorları ve sağlık çalışanlarının yanı sıra, Soma İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Fatih Güven, Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Anıl Şengel, Özel Medigün Hastanesi doktor ve çalışanları, ilçemizde görev yapan aile hekimleri ile Soma Çimento A.Ş Genel Müdürü Mutlu Doğruöz de katıldı. Panel sonunda Prof.Dr. Serhan SAKARYA izleyicilerin sorularını cevapladı. Başhekimimiz Uzm.Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN panelin sonunda organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve günün anısına Prof.Dr. Serhan SAKARYA'ya plaket takdim etti.

• İnsan Sağlığında Mikrobiyotanın Önemi Konulu Panel