Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Etkinliği
07 Şubat 2019

Ocak ayı tüm dünyada Rahim Ağzı (SERVİKS) Kanseri Farkındalık Ayı olarak bilinmekte ve toplumda ve özellikle kadınlarımızı bu konuda bilinçlendirmek için pek çok farklı etkinlik ve eğitimler yapılmaktadır. Rahim ağzı kanseri, nedeni tamamen anlaşılan ve önlenebilen tek kanser türü olması nedeniyle çok önemlidir. Bu önemli hastalığa dikkat çekmek, serviks kanseri tarama oranlarımızı arttırabilmek amacıyla ve kadınlarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz Rahim Ağzı Kanseri Konferansını Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup, İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Fatih GÜVEN, Soma'mızda görev yapan sağlık çalışanları, hastane çalışanlarımız, MHP İlçe Başkanı Sayın Adem Yıldırım, Ak Parti, MHP ve CHP Kadın Kollarının katılımı ve desteğiyle hastanemizin konferans salonunda gerçekleştirdik. Konferans sonunda eğitimi veren Op.Dr. Özgecan YILMAZ YAZAR ve Ebe Seda AKGÜN'e teşekkür belgelerini Başhekimimiz Uzm.Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN ve Belediye Başkanımız Sayın Ali TULUP verdiler.

• Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Etkinliği