2019 Verimlilik Yerinde Değerlendirme Faaliyeti Gerçekleştirildi
31 Ocak 2019

Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığımız tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Aysun CANBEK'in ekip başkanlığını yaptığı, Adem KOÇ, Sibel UÇAR, Aysu AYTEKİN ve Nalan KORKMAZ'dan oluşan değerlendirme ekibi tarafından Soma Devlet Hastanemiz Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi gerçekleştirilmiştir. Samimi yaklaşımları ve tecrübe paylaşımları için değerlendirme ekibine çok teşekkür ediyorum.

Bugün gerçekleşen değerlendirme Soma Devlet Hastanesi'nin çok değerli çalışanlarının özveri ve gayretleri sayesinde başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başta yönetim ekibim, Kalite Koordinatörüm ve tüm birim sorumlularım olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Uzm.Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN
Baştabip