1.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Açıldı
28 Eylül 2018

Soma Devlet Hastanesi 8 Yataklı 1.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi resmi onayların ardından hasta kabulüne başlamıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Ali Osman ÇAĞLAYAN "2018 yılı hedeflerimizin arasında bulunan 8 Yataklı 1.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesinin tescil işlemlerinin tamamlanması sonrasında 18 Eylül tarihinde hasta kabulüne başlanmıştır. Hastanemizde hizmet veren 9 Yataklı 2.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 4 Yataklı 1.Seviye Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ve 17 yataklı Palyatif Bakım Ünitesinin yanına 8 yataklı 1.Seviye Yoğun Bakım Ünitesinin de eklenmesi ile başka ilçe ve illere yoğun bakım yatağı doluluğu nedeniyle sevklerin azalacağını öngörüyorum. Soma ilçemize ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum." demiştir.

• 1.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi