SOMA DEVLET HASTANESİ SAĞLIKLI "YAŞAM" DİLER
04 Eylül 2024

Soma Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan evde sağlık ekibi sahada ihtiyacı olan hastalarımıza evde sağlık hizmetleri vermeye devam ediyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığının 30.03.2023 tarih ve 2023/5 sayılı genelgesi ile 80 yaş üzeri vatandaşlarımızın 2. basamak sağlık hizmetlerine kesintisiz ve etkin bir şekilde ulaşabilmesini hedefleyen, evinde ve yerinde tıbbi bakım ihtiyaçlarının belirlenmesi ve desteklenmesini amaçlayan, ihtiyaç duyulduğunda hastane bünyesindeki uzmanlar ile randevu organizasyonunu kolaylaştıran kısa adı "YAŞAM" olan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi oluşturulması planlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Kıvanç YAŞAR: Hastanemiz yönetim ekibi, her zaman sağlık alanındaki yenilikleri yakından takip ederek birey ve toplumun sağlığını en üst düzeyde korumayı, sağlık sorunlarına zamanında, uygun ve etkili çözümleri yüksek hizmet kalitesiyle sunmayı gaye edinmiştir.

Bu minvalde bireylerin yaşlanmanın etkilerini ve fonksiyonel bağımsızlıkları açısından bir başkasına bağımlı olma durumlarını azaltmak, sağlıklı yaşam yıllarını artırmak amacıyla Soma Devlet Hastanesi bünyesindeki deneyimli personellerimizle “YAŞAM” birimi oluşturulmuş, 80 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız kayıt altına alınarak hizmet sunulmaya başlanmıştır.

Bu hizmetten faydalanmak ve detaylı bilgi almak için 0 (236) 613 19 73 telefon numarası üzerinden dahili 6828’e bağlanabilirsiniz.